Почетна страна Мојот простор Нова регистрација Лозинка? Контакт          
Autofox-Efyucom
Shop-Auktion bei http://www.efyucom.rs/auktion/
        


... За регистрирана продавачите и купувачите, со објавување во Options > реклама < ќе се наплаќаат по 0,50 €. Сите други опции се бесплатни.

Со завршувањето на позитивна затворен тендер (не рекламата), ние наплаќаат:

         0,00 € -       99,00 €        = 2,5%
     100,00 € -    999,00 €        = 2%
  1.000,00 € - 9.999,00 €        = 1,5%
10.000,00 € и горе                 = 1%

Unsere Gebühren (seit 21.02.2017 11:29:41 Uhr)

Verkaufsprovision
Verkaufsprovisionen werden nicht erhoben!Einstellgebühren für Auktionen
Einstellgebühren werden nicht erhoben!Einstellgebühr für Annoncen
Gebühr für Annonceneingabe
0 €ПОНУДИ, ВО КРАТКИОТ КРАЈ
        
 Peugeot DELOVI Pežo C..
 1,00 € Geben Sie selbst einen Preis an!
 inkl. MwSt.
 плус. 0.00 € Versand

 
 1999, Audi, A8, 4.2 qu..
 1,00 € Geben Sie selbst einen Preis an!
 inkl. MwSt.
 плус. 0.00 € Versand

 
 Mazda 323 F 1,5 2000 g..
 600,00 € Shopartikel
 inkl. MwSt.
 плус. 0.00 € Versand

 
 GOLF 2 1.6 DIZEL..
 1,00 € Geben Sie selbst einen Preis an!
 inkl. MwSt.
 плус. 0.00 € Versand

 
 Delovi za francuska vo..
 1,00 € Geben Sie selbst einen Preis an!
 inkl. MwSt.
 плус. 0.00 € Versand