Почетна страна Мојот простор Нова регистрација Лозинка? Контакт          
Kamper Fiat ducato maxi
Shop-Auktion bei http://www.efyucom.rs/auktion/
        


Kamper Fiat ducato maxi
     

      Член проект: 24275

Категорија: Kamperi-Karavani
Точка состојба: користени

Достасување:   (Завршува: 04.11.2017, 08:23:00 Час)

Испорака: Lično preuzimanje 
Трошоци за испорака: 0.00 €
Ве молиме користете го опис да се види дали постојат дополнителни детали за времето на испорака.

Исплата видови: Plaćanje prilikom preuzimanja

Rücknahmen:
Еден од условите утврдени подолу, корисниците ќе можат да го вратите производот.

Прашајте го продавачот прашање

  Корисничко име
  лозинкаПечатење      Пренеси на пријател      Гледајте (0)


продавач: Bata30
Оценка (0)
Поени постигна: 0
Земја / ZIP / Град:
D 11... Berlin
Регистриран како: ПриватенHrvatska
10340 vrbovec
Županija
Zagrebačka

098/130-5776

Kamper je ko nov,ko što se vidi na slici, 
Motor je 2.5,prešao je 140 tisuča km,
Godina proizvodnje 90.Прашања и одговори во врска со овој напис

Последна ги разгледа >>> Löschen <<<
 Kamper Fiat ducato max..
 5.939,00 € Shopartikel
 inkl. MwSt.
 плус. 0.00 € Versand

 
 Ford Tranzit Rimor Sup..
 44.544,00 € Shopartikel
 inkl. MwSt.
 плус. 0.00 € Versand